Hoppa till innehåll
kontorshotellmalmö.com » Användarvillkor

Användarvillkor

Här kan ni läsa om våra användarvillkor innan ni använder tjänsten som vi erbjuder.

Vi på kontorshotellmalmö.com refererar dessutom till oss genom begreppen ”hemsidan”, ”vi”, ”vår tjänst”, ”vår hemsida”, ”oss” och ”tjänsten”


Användning av hemsidan

När ni går in på vår hemsida så godkänns användarvillkoren per automatik. Om användarvillkoren inte passar er ber vi er vänligt att lämna sidan omgående.

Rätten att uppdatera användarvillkoren finns för dem som driver hemsidor. Vid ett sådant tillfälle informeras ni om det genom att kolla på ”användarvillkoren uppdaterades senast”.


Vår tjänst

Vår tjänst är skapad för att underlätta för er som vill hyra kontorshotell i Malmö genom att jämföra olika populära kontorshotell.

För att förtydliga så har inte vi några egna kontorshotell utan förmedlar bara de kontorshotell som finns på marknaden för tillfället. Det vi tjänar pengar på är om ni skulle teckna ett avtal genom vår tjänst, detta kan i vissa fall ge oss en provision av det ni betalar. Däremot är det inte ni som ska hyra kontorshotell som betalar oss, vår tjänst är och kommer alltid vara gratis för er som söker kontorshotell.

Med dagens ständiga uppdatering kan vi inte alltid försäkra att all vår information stämmer. Givetvis gör vi allt vi kan för att all information ska stämma så ni ska få bästa möjliga upplevelse men om ni skulle stöta på felaktig information får ni gärna kontakta oss.


Synpunkter

Skulle det förekomma klagomål eller vissa synpunkter rörande vår tjänst ser vi gärna att ni kontaktar oss.